Wij nemen uw zorgen uit handen

Over Ons

U wilt een nieuwe badkamer aanleggen of uw huidige badkamer grondig renoveren? Dan bent u bij WD BadkamerSpecialist aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met vakspecialisten die ruime ervaring hebben. Daarnaast werken wij alleen met materialen van internationaal gerenommeerde merken. Met de keuze voor WD BadkamerSpecialist haalt u kwaliteit in huis.

Contact en de wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen altijd vooraf inventariseren wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan een kostenplaatje presenteren. WD BadkamerSpecialist werkt transparant en wil voorkomen dat u voor veel te hoge rekeningen komt te staan achteraf.

Dankzij ons team van specialisten zijn wij in staat om uw gehele badkamer in te richten en te verzorgen met de aandacht die daar voor vereist is. Of het gaat om de plaatsing en het onderhoud van sanitaire toestellen of het realiseren van de verwarming op uw badkamer, WD BadkamerSpecialist staat voor u klaar.

De klant is koning is een vaak gehoorde term binnen de bedrijfswereld. Bij WD BadkamerSpecialist is dit natuurlijk ook zo. Het is uw badkamer dus u bepaalt wat erin komt. Wij zullen daarbij het passende advies en de juiste ondersteuning geven om uw badkamer tot een paradijs te maken.

Werkzaamheden

Op onze subpaginas vindt u snel en eenvoudig informatie over onze verschillende diensten. WD BadkamerSpecialist is een dynamisch bedrijf wat zich eenvoudig aanpast aan de wensen van de klant. Dankzij deze flexibele houdingvinden wij voor elke klant de juiste oplossing betreffende de badkamer. Natuurlijk is het altijd mogelijk om uw wensen door te geven. U vraagt en wij voeren uit.

Informatie aanvragen over onze diensten is geheel vrijblijvend en wij zullen altijd klaar staan om u verder te helpen. Een badkamer verbouwen of aanleggen is voor WD BadkamerSpecialist elke keer weer een uitdaging.

Door perfect op uw wensen in te spelen verschijnt er een topresultaat!

Diensten

 • Aanbouw of uitbouw

  Wij begeleiden u bij de aan- of uitbouw. Wij nemen met u uw wensen door en zorgen er vervolgens voor dat alles in orde komt.

 • CV

  Wij verzorgen voor u de plaatsing, de vervanging en het onderhoud van verschillende warmtebronnen.

 • Dak- & Zinkwerk

  Wij zullen u adviseren op het gebied van dakbedekking. De genoemde materialen verschillen sterk in kosten.

 • Kitten

  Wij spreken van te voren een vaste all-in prijs met u af, er is altijd ruimte voor uw eigen inbreng.

 • Metselen

  U kunt bij ons kiezen uit een enkele muur, die goedkoop is maar matig isoleert, of een spouwmuur, die wat duurder is maar uitstekend isoleert.

 • Sanitair

  Wij installeren de sanitaire toestellen zelf. Hierbij kunt u denken aan wastafels, kranen, closetcombinaties, baden, douchebakken, etc.

 • Stucen

  Wij zorgen er voor dat uw muur netjes afgewerkt wordt. Het enige wat u hoeft te doen is door te geven wat u precies wilt.

 • Tegelen

  Bij ons heeft u de keuze uit talloze vormen en materialen. Daarnaast bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

 • Toilet renovatie

  Wij zorgen voor een complete toilet renovatie zonder dat er daarbij uit het oog wordt verloren wat u graag wilt.